Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) maaliskuussa 2020

Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) saa ensi-iltansa 1.3.2020. Näytelmä on on Olli Tolan kirjoittama komedia, jossa kansanedustaja Jorma Venkula saapuu kylpylähotelliin. Näytelmä on riemukas ja lukuisia käänteitä sisältävä farssi täynnä salarakkaita ja juonittelua.

Ohjaajan tervehdys:
”Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) on Olli Tolan kirjoittama komedia, jossa kansanedustaja Jorma Venkula saapuu kylpylähotelliin. Teksti on lukuisia käänteitä sisältävä riemukas farssi täynnä salarakkaita ja juonittelua.

Muutama sana itsestäni: Olen Antti Wuokko, ammatiltani teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä valokuvaaja. Olen vuosien varrella ohjannut mm. lastenteatteria Korkeasaaren teatterissa, kesäteatteria Ohkolassa, immersiivistä kauhua sekä Kumpulan Kampuksen speksiesityksen. Espoonlahden teatterissa olen ohjannut Woody Allenin komedian Jumala vuonna 2016. Työskentelen myös muusikkona sekä opettajana ja esiintyjänä improvisaatioteatterin parissa.”

Näytelmä saa ensi-iltansa 1.3.2020.
Muut esitykset maaliskuussa tiistaisin ja sunnuntaisin. Esityspaikkana toimii Matinkylän monitoimitalon teatterisali Espoossa.

Lipunmyynti aukeaa lähempänä ensi-iltaa.

Yhteystiedot:

elteatteri@gmail.com
www.espoonlahdenteatteri.fi

Facebook/Espoonlahden teatteri

Instagram/espoonlahdenteatteri
#espoonlahdenteatteri