Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) maaliskuussa 2020

Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) on Olli Tolan kirjoittama, lukuisia käänteitä sisältävä farssi täynnä salarakkaita, poliittisia lehmänkauppoja ja juonittelua. Tola on maan tärkeimpiä farssin ja komedian taitajia eikä tästäkään tekstistä vauhtia puutu. Vaikka kyseessä on melko perinteinen ovifarssi, ohjaajamme Antti Wuokko on suunnitellut sen toteutettavaksi niin, että se toteutetaan perinteistä poiketen: tehdään siis ovifarssi ilman ovia!

Farssi on komedia, jonka viihdyttävyys perustuu väärinkäsityksiin, yhteensattumiin, absurdeihin tilanteisiin, verbaaliin huumoriin ja nopeaan, loppua kohden kiihtyvään juoneen. Farssit päättyvät yleensä onnellisesti ja niiden tarkoitus on saada yleisö nauramaan ja hymyilemään.

Ohjaaja Antti Wuokko on ammatiltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä valokuvaaja. Hän on Espoonlahden teatterissa aiemmin ohjannut Woody Allenin komedian Jumala vuonna 2016. Antti Wuokko työskentelee myös muusikkona sekä opettajana ja esiintyjänä improvisaatioteatterin parissa.”

Puhdas kuin pulmunen saa ensi-iltansa 1.3.2020. Muut esitykset ovat maaliskuussa tiistaisin ja sunnuntaisin. Esityspaikkana toimii Matinkylän monitoimitalon teatterisali Espoossa.

Tarkemmat esitystiedot löytyvät kotisivuiltamme.
Tervetuloa esityksiin!

Lipunmyynti aukeaa lähempänä ensi-iltaa.

Yhteystiedot:

elteatteri@gmail.com
www.espoonlahdenteatteri.fi

Facebook/Espoonlahden teatteri

Instagram/espoonlahdenteatteri
#espoonlahdenteatteri