AIKAISEMPIA PRODUKTIOITA

Musikaalikomedia
ELÄKEPOMMI
saa ensi-iltansa 3.4.2019
Espoonlahden teatterin esittämänä

Tuure Antero Vallisella on asiat hyvin, on terveyttä, ihana vaimo, oma koti ja kesämökki, lapset ovat jo aikuisia eikä velkaa ole mihinkään. Tuure on päättänyt, että nyt on oikea aika pistää säästöt likoon ja eläkepaperit vetämään. Mutta toteutuuko Tuuren toive eläkepäivistä?

Musikaalikomedia Eläkepommi on hauska, ajatuksia herättävä, kiperän hulvaton parodia ajan ilmiöistä. Se käsittelee musiikin, komedian ja parodian keinoin niin kovin ajankohtaista suurten ikäluokkien eläkekysymystä.
Eläkepommi sai kantaesityksensä vuonna 2009 Tampereen teatterissa. Näytelmän musiikin on säveltänyt Lasse Heikkilä. Espoonlahden teatterille näytelmän ohjaa Anu Hälvä, myös suosikkisarjojen Metsolat ja Blondi tuli taloon tähti. Näytelmän on kirjoittanut myös Metsolat sarjasta tuttu Kari Hakala yhdessä Tytti Issakaisen kanssa. Musiikin näytelmään on säveltänyt Lasse Heikkilä.

Työryhmä:
Jarmo Lius
Tanja Talvensalo
Tara Vepsäläinen
Sami Alardt
Esa Paukku
Markus Liukkonen
Harri Kallio
Miia Nurmi
Satu Grekin
Ricu Talvensalo
Emma Heikkilä
Anni Kurkela
Katri Thurman
Pia Nissinen
Maija Varjus

Musiikin toteutus yhteistyössä Ammattiopisto Live, muusikko- ja musiikkiteknologiaopiskelijat

___________________________________________________________________________
Ihmisen osa, keväällä 2018

Ihmisen osa on koskettava ja lämmintä huumoria sisältävä perhedraama. Eläkkeellä oleva lankakauppias Salme Malmikunnas myy elämänsä kirjailijalle, auttaakseen vanhinta tytärtään. Näytelmässä seurataan Salmen ja hänen miehensä Paavon lisäksi heidän aikuisia lapsiaan, joilla jokaisella on oma osansa tässä elämässä, ihmisen osa.

Käsikirjoitus: Kari Hotakainen
Dramatisointi: Raila Leppäkoski
Ohjaus: Saara Suomäki