Uutiset

TULOSSA!
Nyt syksyllä 2023 alamme valmistelemaan Timo Tirrin ohjauksessa puhuttelevaa, syvällistäkin taustaa sisältävää komediaa, jossa joukko ihmisiä, joilla on erilaisia psykiatrisia ja neurologisia häiriöitä, alkavat terapoida toisiaan lääkärin vastaanoton odotustilassa, kun kuuluisa psykiatri on myöhässä…
Tulossa siis erinomaista ja hauskaa katsottavaa ja tekemistä. Näytökset ovat
keväällä maalis-toukokuussa ja harjoitukset aloitetaan syksyllä Matinkylän
monitoimitalolla, Matinraitilla. Casting 30.9-1.10, jonne saatte erillisen kutsun, koska jäsenemme ovat etusijalla roolituksessa. Harkat ovat pääsääntöisesti ti illat ja su päivisin.

 

Työryhmään tarvitaan innostuneita ja harjoituksiin ja näytöksiin sitoutuneita
näyttelijöitä, jotka ovat valmiit myös osallistumaan lavasteiden, tarpeiston jne. hankintaan, rakentamiseen, siivoukseen, eli kaikkeen siihen, mitä tarvitaan näytelmän valmiiksi saamiseen. Produktioon tarvitsemme myös puffanpitäjää, lipunmyyjää, valo- ja ääniteknikkoja. Jos siis haluat kantaa kortesi kekoon, tule castingiin.

Avustaviin tehtäviin innostuneet, esim Puffan tai lipunmyynnistä saa luonnollisesti nähdä esityksen maksutta. Eli olisiko tuttusi, perheenjäsenesi tai sinä kiinnostunut mahdollistamaan esityksemme ”näytöspalkalla”?
Jos haluat nauttia vain lopputuloksesta – se on oikein OK. Jäsenmaksun
maksaneilla jäsenillämme on näytökseen VAPAA PÄÄSY.

 Loppuvuodelle suunnitteilla myös Espoonlahden teatterin 40-vuotisjuhlatapahtuma, joten pysyhän kuulolla ja seuraa sähköpostiasi!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •