ESITYSKALENTERI

SYKSYLLÄ 2019 KÄYNNISTYVÄT UUDET PRODUKTIOT

Kahvilakohtaamisia
(immersiivistä teatteria)

Syksyllä 2019 Espoonlahden teatterissa tehdään immersiivistä teatteria, kun Juhani Räisänen tulee ohjaamaan esityksen nimeltä Kahvilakohtaamisia. Esitys tehdään johonkin sopivaan kahvilatilaan esim. Helsingissä. Näyttämöä ei eroteta katsomosta, vaan kaikki käyttävät samoja kahvilanpöytiä. Näyttelijät esittävät kohtauksia “elävästä elämästä”.

Harjoituskausi alkaa syyskuussa, ensi-ilta on marraskuussa ja esityksiä on yhteensä viisi.

Juhani Räisänen on pitkän linjan esiintyvä taiteilija. Hän kouluttaa itseään jatkuvasti esiintymisen saralla, ja on tänä keväänä osallistunut Teatterikoulun kursseille Yleisölähtöiset dramaturgiat sekä Ryhmälähtöiset prosessit esitystaiteessa.  Vuonna 2017 Räisänen esiintyi Espoonlahden teatterin revyyssä, jonka ohjasi Anu Hälvä. Räisäsen teatteriura alkoi jo 23-vuotiaana Helsingin Kellariteatterista, josta hän siirtyi kiertävään ammattiteatteriin näyttelijäksi.  Lopulta hän esiintyi omalla esityksellään lapsille kymmenen vuoden ajan eri puolilla Suomea. Koulutukseltaan Räisänen on taiteen tohtori.

Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri)

Ohjaajan tervehdys:
”Puhdas kuin pulmunen (Minustako ministeri) on Olli Tolan kirjoittama komedia, jossa kansanedustaja Jorma Venkula saapuu kylpylähotelliin. Teksti on lukuisia käänteitä sisältävä riemukas farssi täynnä salarakkaita ja juonittelua.

Muutama sana itsestäni: Olen Antti Wuokko, ammatiltani teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä valokuvaaja. Olen vuosien varrella ohjannut mm. lastenteatteria Korkeasaaren teatterissa, kesäteatteria Ohkolassa, immersiivistä kauhua sekä Kumpulan Kampuksen speksiesityksen. Espoonlahden teatterissa olen ohjannut Woody Allenin komedian Jumala vuonna 2016. Työskentelen myös muusikkona sekä opettajana ja esiintyjänä improvisaatioteatterin parissa.”

Näytelmä saa ensi-iltansa 1.3.2020. Muut esitykset maaliskuussa tiistaisin ja sunnuntaisin. Esityspaikkana toimii Matinkylän monitoimitalon teatterisali Espoossa.

Tarkemmat esitystiedot päivitetään myöhemmin.
Tervetuloa esityksiin!