Impro 2

HUOM!
IMBRO 2-kurssi siirtyy
Kurssia ei toteuteta vuonna 2020.
Seurasimme tautitilannetta ja päädyimme sen vuoksi perumaan kurssin. Kiitos, että tulit kuitenkin katsomaan kurssisivujamme.
Ilmoittaudu nyt!
Espoonlahden teatterin Impro 2-kurssi
Improvisoi näytelmä! (15h)

Missä ja milloin?
la 14.11. klo 11 – 16
su 15.11. klo 11-16
la 28.11 klo 11-16
 

Paikka on Eestinmetsän palvelukeskuksen liikuntasali. Osoite on Mäntytie 27.

Tämän Improvisaation jatko-intensiivikurssin aikana käydään läpi eri työkaluja, joita käyttämällä ryhmä voi luoda kokonaisen näytelmän ilman käsikirjoitusta tai ohjaajaa.

Improvisoidun näytelmän rakennuspalikoihin kuuluvat muun muassa hahmotyöskentely, tarinan kaaren hahmottaminen, pää- ja sivuhenkilöiden tavoitteet, motiivin ja fokuksen löytäminen ja rohkea yhteistyö.Kurssin sisältönä käsitellään myös yleisön osaa tarinan rakentamisessa, sekä miimisen ympäristön luomista.

Kurssi päättyy kokopitkään (45-60min) improvisoituun näytelmään, joka on olemassa vain tämä yhden ainutlaatuisen kerran!

Ilmoittaudu sähköpostilla  satu.grekin (at)  gmail.com (ja kopio: elteatteri (at) gmail.com) viimeistään 31.10. tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kurssille mahtuu vain 15 henkilöä. 

Kurssin hinta on 109 euroa. euroa niille ELT:n jäsenille, joilla vuoden 2020 jäsenmaksu on jo valmiiksi maksettuna. Jos et vielä ole jäsen, hintasi on 134 euroa. Jäsenmaksumme on 25 euroa vuodessa. Kurssille ilmoittautuessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi ja sähköposti- sekä etanapostiosoitteesi. Kerrothan, jos et halua samalla liittyä jäseneksemme. Ilahdumme kovasti kaikista uusista jäsenistä!

 

Kuka ohjaa?

 
Kurssin opettajana toimii ihana, aina postiivinen ja innostunut Impro Helsingin Kaisa Kokko-Palmer, joka on opettanut, ohjannut ja esittänyt improvisoitua teatteria 15 vuotta. Lisää voitte lukea: https://kaisakokko.webnode.fi/
**